maalämpö hyötysuhde


Miksi maalämpö? – SENERA Oy
Maalämpö: … Yli 30 vuotta vanhan öljykattilan hyötysuhde on tyypillisesti 75 %, jolloin lämmitysöljystä saadaan hyödynnettyä lämpöenergiana 7,5 kWh/litra.
verkkosivusto

 

Miksi valita maalämpö? – Rototec Geoenergia – Kestävä …
Miksi valita maalämpö? 1. Maalämpö on ympäristöystävällinen ja taloudellisesti kannattava valinta. Maalämmön valitsevien yritysten kiinteistöjen ja kuntien …
verkkosivusto

 

Maalämpö – Lämmitys ja eristäminen – Suomi24 Keskustelut
”Hyötysuhde on keskimäärin sama (porakaivo / vaakaputki), jos maaperä tiedetään.”kirjoitti maaaa. Näinhän ei todellisuudessa kuitenkaan ole.
verkkosivusto

 

Maalämpöpumppu, MLP – Motiva
Maalämpö voidaan mitoittaa osatehoiseksi tai täysitehoiseksi. Täysitehoinen maalämpöpumppu tuottaa lämmitys- ja käyttöveden kompressorinsa avulla …
verkkosivusto

 

Maalämpö | Hämeen Maalämpö – Hämeenlinna, Maalämpö …
MIKSI MAALÄMPÖ? Vuotuinen hyötysuhde edustamillamme uuden sukupolven maalämpöpumpuilla vaihtelee patterilämmitteisessä talossa 3-4COP ja lattialämmitteisessä …
verkkosivusto

 

Maalämpöpumppu – SENERA Oy
Hyötysuhde laskee sitä mukaa, mitä kuumempaa vettä lämpöpumppu joutuu tuottamaan. … IVT Maalämpö on energiatehokas järjestelmä talon lämmittämiseen.
verkkosivusto

 

MAALÄMPÖ | Joen Ecotec
Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, joten se on erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto. … Paras hyötysuhde saavutetaan lattialämmityksellä, …
verkkosivusto

 

Etusivu
HYÖTYSUHDE JOPA 5! Stiebel Eltron maalämpö kotiisi, markkinoiden energiatehokkain lämpöpumppu. … Turun Maalämpö Oy. Allastie 8 B 1. 21200 Raisio.
verkkosivusto

 

Maalämpö – IVT Center Lahti
IVT Greenline maalämpö: … IVT Premiumline on IVT:n uusinta lämpöpumpputeknologiaa ja sen korkea hyötysuhde tuottaa suurimman säästöasteen.
verkkosivusto

 

Muurametalot | Maalämpö | Lämmityskustannusvertailu
Hyötysuhde: COP: Ostettava energia: kWh/v : … Maalämpö 22 200 3,00 7 400 12,82* 949: Säästö 2000 € vuodessa! Esimerkkirakennuksen tiedot.
verkkosivusto

 

« »